Nieuws

Circusweek kerstvakantie

Deze kerstvakantie geven we weer een hele week circusles in Utrecht!

Word circusartiest in één week en leer de basis van alle circustechnieken. Lopen op een bal of hangen in de trapeze maar ook jongleren of fietsen op één wiel. De circusweek is geschikt voor kinderen met of zonder circuservaring en wordt afgesloten met een echte voorstelling. 

Waar:
Circus DIEDOM, Utrecht
Koningin Wilhelminalaan 4c

Wanneer:
kerstvakantie, 2 t/m 6 januari 2023

Tijden: 
maandag t/m vrijdag 
9:30 tot 12:30 uur

Leeftijd:
6 t/m 12 jaar

Kosten:
€ 125,-

Inschrijven kan via 


Fietspiste Vuelta

Kom oefenen bij Circus Snor en wordt zelf een fietsartiest!

Tijdens de fietspiste kan zelf aan de slag met verschillende circusfietsen. Mini-fietsen voor clowns, de ouderwetse hoge bi fiets, eenwielfietsen en nog een tal van andere circusfietsen. Artiesten van het circus zullen je helpen en vanzelfsprekend ook wat laten zien. Ook voor volwassenen zijn er fietsen beschikbaar.

9 en 10 juli van 13.30 – 15.00 uur

Parkeerplaats Geertjes Hoeve

Thematerweg 5

3455SM Haarzuilens

Kinderkaravaan 2021

Wij gaan nog een zomer op pad met onze Kinderkaravaan! De nieuwe show stellen we jammer genoeg nog een extra jaartje uit en daar balen we erg van. Er is namelijk niks leuker dan op tournee gaan met het circus. Toch maakt het ontbreken van een goed voorseizoen, regelgeving en een duidelijk perspectief dat we niet de show kunnen maken die we graag zouden willen maken. Wel zien we ook genoeg lichtpuntjes en zijn we druk bezig met nieuwe circuszaken. Deze zomer gaan we weer actief lesgeven door heel Nederland en pakken we het iets groter aan met een leuke nieuwe toevoeging (daarover later meer 😉).

Het schema van de Kinderkaravaan zal begin juni bekend worden gemaakt op de website. Hou ook onze Facebook en Instagram in de gaten voor alle nieuwe locaties en nieuwtjes. Mochten er nog locaties zijn waar we ook echt een keer naartoe moeten, stuur ons even een berichtje!